Általános tanácsok

ÁLTALÁNOS TANÁCSOK

Mindannyiunk életében elengedhetetlen esztétikai szépséget nyújtanak szobanövényeink. Ám nem elég gyönyörködni bennük! Ahhoz, hogy ne veszítsék el frissességüket, fontos, hogy mi is megfelelően tápláljuk őket.

Ebben nyújt segítséget a FITO termékcsalád, amely a növények fejlődéséhez szükséges mikro-és makro-elemekben gazdag. A FITO termékek használatával könnyen elérjük, hogy növényeink több levelet, illetve virágot hozzanak, a virágzás hosszantartóbb, illetve a virágok színe ragyogóbb legyen. Növelik a növényfajta élettartamát és ellenállását, elősegítik a gyökérzet fejlődését. A téli időszakban kedvenceink fűtött, alacsony páratartalmú, nem megfelelő megvilágítású szobában fonnyadtak, sárgábbak, gyengébbek lesznek.

A növények ellenállóképességének javítása

A télre jellemző nyugalmi időszak végén, tavasszal kell a növények ellenállóképességét erősíteni, hogy fel tudják venni a harcot a túlzott hideg, meleg és a kártevők ellen. A FITO tápoldatok optimális összetételének köszönhetően (nitrogén-foszfor-kálium egyensúly) nem lehet túladagolni, így garantált védelmet jelent növényeinknek.

Ha úgy érezzük, nincs elég időnk vagy energiánk növényeinket odaadóan ápolni, a FITO ebben is segítségünkre siet: speciális, minden növénynek hasznos önadagolós csepegtető tápoldataival akár 1 hónapon keresztül kíméletesen, egyenletesen táplálja a növényt, megerősítve annak természetes védekezőképességét. Használata egyszeri és egyszerű. Így nyugodtan magára hagyhatjuk a növényt akár nyaralás közben is.

Amikor beköszönt a jó idő, egyre több kártevővel is találkozunk. A FITO erre a problémára is megoldást nyújt: a BIOFITO Növényápolók generációk óta elismert természetes hatóanyagokkal szállnak szembe a kártevőkkel. Használatuk a károkozó megjelenése után ajánlott, így azonnal megállítják a kártevők terjedését.

A városokban, de még a falvakban is rengeteg szennyeződés, por és szmog okozta lerakódás képződik a levelek felületén, a levelek fakók, porosak lesznek, a növények nehezen lélegeznek. A FITO Levélfény aeroszol nem csak eltávolítja a szennyeződést, hanem a további porréteg kialakulását is meggátolja.

Hatóanyaga 100%-ig természetes növényi kivonat: mandulaolaj, amely természetes portaszító hatású, a leveket ápolja, visszaadja természetes fényüket és frissességüket. Így a növények bátran fellélegezhetnek, ezáltal biztosítjuk optimális fejlődésüket.