Kártevőktől mentes, fényes levelek

KÁRTEVŐKTŐL MENTES, FÉNYES LEVELEK

A tavasz beköszöntével a növények tápanyagigénye megváltozik, különösen azoké, amelyeket a balkonra, illetve a szabadba helyeznek ki. Minél melegebb a hőmérséklet, a növények annál gyorsabban fejlődnek, így az életfolyamataik lebonyolításához is több vízre, tápanyagra van szükségük. A növények ápolása mellett azonban rendkívül fontos, hogy a kártevők elleni védekezésre is megfelelő hangsúlyt helyezzünk.

A jó idő közeledtével a tetvek, atkák, gombák is egyre nagyobb számban jelennek meg, ellepik a növényeinket, kiszívják a növény nedvességtartalmát és ellehetetlenítik a növény további fejlődését. Érdemes az élősködők megjelenésekor azonnal megkezdeni az irtásukat, így megelőzve a komolyabb kártevő ártalom kialakulását.

Hogyan távolíthatóak el ezek a kártevők?

Az új BIOFITO növényápoló termékek ötvözik a hagyományos és a modern növényápolás legjobb tulajdonságait. Generációk óta elismert természetes hatóanyagokkal szállnak szembe a növények kártevőivel, miközben a termékek modern csomagolása rendkívül egyszerű használatot tesz lehetővé. A növénytisztító permetet a károsítók megjelenésekor lemosásszerűen célszerű a növényre juttatni. Ezek után 5-7 naponta szükséges a kezelést megismételni.

A növényeken élősködő levéltetvek, atkák és pajzstetvek ellen a fenyőolajat tartalmazó BIOFITO Természetes Növényápoló; míg a lisztharmat, rozsda vagy egyéb gombabetegségek ellen a természetes zsurlókivonatot tartalmazó BIOFITO Erősítő Növényápoló nyújt megoldást.

Mitől lesz igazán szép fényes a növények levele?

Egészséges növényekre vagy ha már sikeresen eltávolítottuk a kártevőket növényeinkről, használjuk a mandula olajat tartalmazó Fito Levélfényt. A levelek megtisztítása után fújja az aeroszolt a növényekre, melyek így csillogóvá és fénylővé válnak. A mandulaolaj természetes módon fényesíti a leveleket, rendszeres használata megakadályozza a por lerakódását, ennek köszönhetően a növények jobban tudnak fotoszintetizálni és fejlődni.